Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

2011 - Kardoskút

2018. június 14. - Média Provincia Egyesület

rajki_juditi_kardoskut_2011-11.jpgAz ország 8 megyéjének 17 településéről összesen 23 résztvevő érkezett a Média Provincia Egyesület és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Helyi Lapok Szakosztálya 50 órás, bentlakásos településmarketing és média témájú képzésére a Békés megyei Kardoskútra. A résztvevők a sajtó műfajelmélet alapjaitól az újságkészítés gyakorlati fogásain át az on-line kiadványokkal és a településmarketinggel kapcsolatos tudnivalókkal is megismerkedhettek, valamint a fotózás alapjaitól kezdve a protokolláris ismereteken keresztül az új médiatörvényig számos témát feldolgoztak.



A tanfolyam végén a hallgatók készítették el a Kardoskúti Hírmondó című helyi lap aktuális számát, amely ide kattintva letölthető (pdf).  Kardoskút település honlapján mindennap megjelent egy képes összefoglaló a napi programról. Az érdeklődők ezen a linken olvashatják a napi összefoglalókat, és tekinthetik meg Rajki Judit fényképeit a képzésről és annak résztvevőiről.

A tanfolyam zárásaként július 3-án, vasárnap a MÚOSZ elnöke, Eötvös Pál a helyi sajtó helyzetét elemezte, majd Ramasz Imre polgármesterrel együtt átadta a hallgatóknak a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt.


Kapcsolódó anyagok:
Beharangozó Kardoskút honlapján
Napi beszámolók a képzésről
Fotógaléria Rajki Judit fényképeiből
Beszámoló a MÚOSZ honlapján

Sajtóvisszhang:
Perkáta Online
Nagyalásony Online
Oroscafé
Netnyúz Battonya

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr4714047204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása