Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

Településmarketing és média: október első hétvégéjén Oroszlányban!

2018. szeptember 15. - Média Provincia Egyesület

oroszlany_hir_1.jpgIdén is megrendezi Településmarketing és média című, háromnapon képzését a Média Provincia Egyesület és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Helyi Lapok Szakosztálya 2018. október 5. és 7. között Oroszlányban.

Az elsősorban települési médiumoknál (helyi lapoknál, honlapoknál, helyi rádióknál vagy televízióknál) dolgozó szerkesztők, a közművelődési intézményekben, hivatalokban e területtel foglalkozó munkatársak, valamint civil szervezetek munkatársainak szóló képzésen - az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár épületében - a résztvevők elsajátíthatják többek között a sajtó műfajelmélet, a sajtójog és a sajtófotózás alapjait, és a közéleti protokoll legfontosabb elemeit.

A háromnapos képzés előadói között ott lesz Görög Ibolya protokollszakértő - aki hét miniszterelnök protokollfőnöke volt -, Nagy Gábor Miklós kommunikációs szakértő és Kleer László főszerkesztő, fotóriporter is. A képzés zárásaként a résztvevőknek a tanúsítványokat Hargitai Miklós, a MÚOSZ elnöke és Lazók Zoltán, Oroszlány polgármestere adja majd át. 

További információval a képzésről Gönczi Mária Éva, a Média Provincia Egyesület elnöke, a MÚOSZ alelnöke, a képzés szervezője szolgál a +36 (30) 664 34 84-es telefonszámon.

Letölthető dokumentumok:
A Településmarketing és média című képzés részletes felhívása és programja (pdf)
Jelentkezési lap (doc)

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr6714242467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása