Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

Műfajelmélet, online marketing, stúdiólátogatás…

2018. június 19. - Média Provincia Egyesület

oroszlany_studio.jpgA sajtóműfajok elméleti alapjaival, valamint az on-line marketing eszköztárával ismerkedhettek meg a hallgatók a MÚOSZ Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Egyesület oroszlányi képzésén szombaton.

A háromnapos szakmai tanfolyam hallgatói az elméleti képzés mellett kora délután látogatást tettek az Oroszlányi Városi Televízió alig egy éve átadott, új stúdiójában is. A mintegy 15 millió forintból kialakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt stúdióból hétfőn és csütörtökön esténként politikai, kulturális és magazinműsorokkal, keddenként a régi Oroszlányról szóló, Filmkedd című összeállítással, szerdán és pénteken pedig ismétlésekkel jelentkezik az Oroszlányi Médiacentrum stábja.

A képzés vasárnap délelőtt Görög Ibolya protokollszakértő előadásával, valamint a tanúsítványok átadásával zárul.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr2514057994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása