Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

A helyi sajtóban is a minőség a döntő

2018. június 19. - Média Provincia Egyesület

godollo.jpgA helyi média és az önkormányzati kommunikáció helyzetét és jövőjét vizsgálta a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) tanácskozása október 17-én Gödöllőn. A két szervezet közös képzési program indítását tervezi.

A gödöllői konferencia résztvevői, közel 150 polgármester, újságíró és médiakutató megállapította: a helyi sajtó erősödik és jelentősége nő. Ezen a téren még a nyomtatott sajtóformák vezetnek, de a honlapok és a sugárzott sajtó integrációja a komplex önkormányzati kommunikáció és a településmarketing irányába fejlődik. A képzési program valamennyi "állomásán" tartottak előadást egyesületünk tagjai.

Felkért előadók az egyesület tagjai közül:
Gönczi Mária, a Média Provincia Kulturális Egyesület alapító elnöke, a MÚOSZ Helyi Lapok Szakosztályának elnöke beszámolt a MÚOSZ évtizedes tapasztalatairól a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
A helyi médiumok helyzetéről és önkormányzatokhoz való viszonyukról, a helyi sajtó jellegzetességeiről a rendszerváltás után Kleer László, a Média Provincia Kulturális Egyesület alapítótagja, a MÚOSZ elnökség tagja tartott előadást. Nagy Gábor Miklós kommunikációs szakértő, a Média Provincia Kulturális Egyesület tagja az önkormányzati honlapokról beszélt.

A rendezvényt élőben közvetítette az Önkormányzati TV.


Kapcsolódó anyagok:
A Magyar Polgármester tudósítása
Beszámoló a MÚOSZ honlapján

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr7214057640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása