Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

2015 - Nádudvar

2018. június 19. - Média Provincia Egyesület

komlosi.jpgA Magyar Újságírók Országos Szövetsége Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Kulturális Egyesület szervezésében újabb hasznos képzést szervezett a helyi médiában dolgozók számára. Ezúttal Nádudvaron, október 9-én.

A MÚOSZ júniusban megválasztott új elnöksége fontos feladatának tartja a kapcsolat felvételét és kiépítését azokkal a kollégákkal is, akik a fővároson kívüli médiumok valamelyikénél dolgoznak.

A helyi lapok, rádiók, televíziók, honlapok készítői az elmúlt tizenöt évben örömmel és aktívan vettek részt azokon a szakmai képzéseken, konferenciákon, tanácsadásokon, amelyet a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Kulturális Egyesület szervezett számukra.

Október 9-én Nádudvaron találkoztak a megyei tollforgatók, ahol ismét olyan tudás és friss információk birtokába juthatnak, amelyek nélkül nehezebb eligazodni a mindennapi „taposómalomban”.
(Fotó: Fabók Ágnes/haon.hu)


Kapcsolódó anyagok:
A Hajdú Online tudósítása
Információ a képzésről a MÚOSZ honlapján

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr10014057830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása