Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

2011 - Földes

2018. június 14. - Média Provincia Egyesület

tv_foldes_2011-118.jpgAz ország nyolc megyéjének tizenhét településéről érkeztek hallgatók arra az egyhetes, bentlakásos képzésre, amelyet a helyi lapok, a települési és intézményi honlapok szer­kesztőinek, valamint az önkormányzatok és önkormányzati intézmények PR-ral és mar­ketinggel foglalkozó munkatársainak szervezett 2011. augusztus 22. és 28. között a hajdú-bihari Földesen a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Helyi Lapok Szakosztálya és a Média Provincia Kulturális Egyesület.

Magyarországon ma mintegy 1500–1800 helyi, települési lap vagy időszaki önkormányzati kiad­vány jelenik meg, és egyre fontosabb szerepet kapnak a helyi, közösségi rádiók, televíziók, inter­netes honlapok, sőt: a helyi közéleti témákkal foglalkozó blogok is. E médiumok sajtó­szakmai munkájának erősítéséhez, a helyi és közösségi kommunikáció javításához szeretnének hozzá­járul­ni e képzés szervezői. Földes Nagyközség immár kilenc éve ad otthont a MÚOSZ támogatásával és a Bálint György Újságíró Akadémia szakmai egyetértésével megvalósuló képzésnek. Az elmúlt években több száz hallgató, helyi lapos újságíró vagy településmarketinggel foglalkozó szakember szerzett itt gyakorlati ismereteket.


Kapcsolódó anyagok:
Napról napra - beszámoló a képzésről
Beszámoló a MÚOSZ honlapján
A Földesi Hírlevél különszáma a hallgatók írásaiból (pdf)
Fotógaléria
A képzés felhívása
Beharangozó a MédiaInfón

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr2814047320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása