Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

2008 - Földes

2018. június 05. - Média Provincia Egyesület

foldes_2008.jpgAz ország tizenhárom megyéjéből huszonhárom hallgató vett részt a MÚOSZ Helyi Lapok Szakosztályának jubileumi, tizedik földesi képzésén. A tanfolyam sikeres elvégzéséről szóló tanúsítványt ezúttal is Eötvös Pál, a MÚOSZ elnöke adta át a hallgatóknak.

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége támogatásával és Földes nagyközség önzetlen segítségével 2008 szeptemberének első hetében szervezte meg (abban az évben már másodszor) a Helyi Lapok Szakosztálya azt az ötvenórás, bentlakásos tanfolyamot, amelyen újságszerkesztők és kommunikációs szakemberek vettek részt a földesi szabadidőközpontban.

A Bálint György Újságíró Akadémia szakmai közreműködésével szervezett tanfolyamra az idén 13 megyéből 23 hallgató érkezett a hajdú-bihari településre – mondta el Gönczi Mária, a képzés vezetője.

A sikeres végzésről szóló tanúsítványt Eötvös Pál, a MÚOSZ elnöke a zárónapon, szeptember 6-án, szombaton adta át a hallgatóknak. Az oklevéllel minden résztvevő felvételi nélkül juthat be a Bálint György Újságíró Akadémiára.

A jubiláló tanfolyamon a hallgatók közös szerkesztésében elkészült a Földesi Hírlevél különszáma, amely Földes, Bihartorda, Bihardancsháza, Nagyrábé és Sáp település valamennyi háztartásába eljutott a helyiek segítségével. Az újság különszáma - benne a hallgatók cikkeivel - ide kattintva pdf-formátumban letölthető.


Kapcsolódó cikkek:
Beszámoló a MÚOSZ honlapján
Dr. Vámos Lászlóné protokollszakértő beszámolója

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr2014025088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása