Média Provincia Kulturális Egyesület

Média Provincia Kulturális Egyesület

Helyi média, civil újságírás, önkormányzati kommunikáció

2018. június 19. - Média Provincia Egyesület

konfi_2013_aprilis.jpgNem kell szeretni a civil újságírókat, de élni kell az általuk is nyújtott tájékoztatási lehetőségekkel. Ha erről lemond a helyi hatalom, félinformációknak, pletykáknak ad teret – hangzott el a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége közös konferenciáján Budapesten.

„Önkormányzati médiakommunikáció” címmel, második alkalommal rendezett közös konferenciát a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) 2013. április 16-án, Budapesten. Míg a 2012 őszén megvalósult rendezvény előadói elsősorban elméleti kérdéseket feszegettek, itt olyan gyakorlati kérdések kerültek terítékre, mint az önkormányzati kommunikáció gyenge pontjai, az alternatív nyilvánossághoz való viszonyulás, vagy a közösségi médiában való megjelenés lehetőségei.

A konferencián előadást tartott Nagy Gábor Miklós médiaszakértő, a Média Provincia Kulturális Egyesület tagja és Porcsin Zsolt főszerkesztő (vagy.hu) a Média provincia Kulturális Egyesület alapító tagja.

Kapcsolódó anyagok:
A Perkáta Online tudósítása a konferenciáról
Beszámoló a MÚOSZ honlapján
Fotógaléria Kleer László felvételeiből

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaprovincia.blog.hu/api/trackback/id/tr5214057692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása